top of page

Wedding:
'No picture perfect for me, I focus on real emotions and connections'.

JL6A0126.jpg
JL6A0778.JPG

Proficiat met het vinden van je soulmate! Woohoo...ik veronderstel dat jullie volop jullie grote dag aan het plannen zijn, dus 'here we go' laat mij me even voorstellen. Ik ben Carol en mijn passie voor het vastleggen van emoties en mooie connecties op huwelijksdagen was reeds aanwezig, maar werd nu extra gevoed door mijn ervaring en de kennis die ik heb opgedaan bij First Light Education. De ondersteuning en begeleiding van topfotografen zoals Leentje Loves Light, Elke Van den Ende en Kaat Dm hebben niet alleen mijn vaardigheden verrijkt maar ook mezelf als persoon.

Voor mij draait alles om het waarnemen van de magie in de kleine verhaaltjes die zich ontvouwen op zo'n bijzondere dag. Als jouw fotograaf streef ik ernaar om die extra paar ogen te zijn voor jullie. Het vastleggen van de ware connecties en emotionele momenten die jullie dag onvergetelijk maken, is mijn ultieme doel.

Of jullie nu kiezen voor een intieme ceremonie of een groots feest, ik wil dat jullie, wanneer jullie de foto's bekijken, een lach en een traan van geluk ervaren. Elk huwelijk, groot of klein, verdient het om de echte connecties en emoties te laten zien die het tot een onvergetelijk moment maken. En wanneer kinderen of bruidsmeisjes deel uitmaken van jullie dag, ben ik helemaal in mijn element. Hun onschuldige vreugde en opwinding voegen een extra dimensie toe aan de herinneringen die ik vastleg.

Dus laten we samen de echte connecties vastleggen, de glimlachen, de traantjes, de vreugde, de opwinding en de verbazing. Ik ben er om jullie unieke dag te vangen , zodat deze voor altijd blijft voortbestaan in beelden die spreken.

Foto's genomen als second shooter in opdracht van Stijn Willems.
JL6A0876-Verbeterd-NR.JPG

Leave a message and I'll get back to you.

JL6A0791.JPG

Yes! bedankt voor je bericht.
Ik neem zo snel mogelijk contact op. 

bottom of page